Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
КЗМ ПРОЈЕКТИ

„Подршка младима у руралним срединама“

Ел. пошта Штампа ПДФ

Подршка младима у руралним срединама

 

Је нови пројекат који се реализује у општини Нова Варош. Пројекат се финансира из буџета Министарства за бригу о породици и демографију, а реализује се у партнерству Канцеларије за младе општине Нова Варош, ОШ Гојко Друловић и организације Центар за развој услуга.

Циљ пројекта је смањење свих облика насиља међу младима, а кроз информације и едукацију, посебна пажња ће бити усмерена на превенцију вршњачког насиљакод младих у општини Нова Варош

kzmproj2022.jpg

alt

 

"Трим стаза Златар"

Ел. пошта Штампа ПДФ
Општина Нова Варош
Канцеларија за младе
12.09.2015 год.

Трим стаза Златар

Како би обезбедили простор за квалитетно провођење слободног времена и калитетног простора за упражњавање здравих стилова живота ,Канцеларија за младе је учествовала као партнер у пројекту Трим стаза Златар,који имплементираУдружење грађана Пленум. Трим стаза се налази у близини хотела Центар Златар, дуга је 1000м и опремљена је свим мобилијаром који једну стазу чине комплетном. Намењена је како за рекреативце тако и професионалне спортисте, као и грађане,туристичке посетиоце а највише за младе. Пројекат финансира Министарство омладине и спорта.

alt

Опширније...
 

Пројекат: “На корак до врха” ( отварање стазе)

Ел. пошта Штампа ПДФ
Општина Нова Варош
Канцеларија за младе
01.11.2015 год.

Пројекат: “На корак до врха” ( отварање стазе)

Организовањем “КРОСА” за основце и средњошколце,као и викенд дружење на Златару,представљало је завршницу пројекта На корак до врха. На кросу је учествовало стотинак малдих ,а стазу је отворио Државни секретар у министарству омладине и спорта гос.Предраг Перуничић и Председник општине гос.Димитрије Пауновић,уз присуство представника локалних актера ,медија и др.Пројекат финансира Министарство омладине и спорта и Општина Нова Варош,а имплементира Канцеларија за младе.

Опширније...
 

Пројекат: “ Запошљавање националних мањина”

Ел. пошта Штампа ПДФ
Општина Нова Варош
Канцеларија за младе
08.08.2015 год.

Пројекат: “ Запошљавање националних мањина”

Организација за европску безбедност и сарадњу подржала је пројекат “Запошљавања националних мањина” ,који у партнерству имплементирају Канцеларија за младе Нова Варош и Ивањица. Двадесет младих биће радно ангажовано код послодаваца ,где ће показати своје знаће и стећи нова искуства ,како бих у будућности лакше долазили до посла. Послодавци су имали потребу за практикантима и у пракси се показао као одличан механизам смањивања незапослености.Пројекат траје пет месеци.

Опширније...
 

Пројекат: “На корак до врха”

Ел. пошта Штампа ПДФ
Општина Нова Варош
Канцеларија за младе
08.07.2015 год.

Пројекат: “На корак до врха”- (Трасирање и уређење стазе)

Имплементацијом пројекта “На корак до врха” ,финансирано средствима Министарства омладине и спорта и Општине Нова Варош,изведени су први радови на пешачко-бициклистичкој стази. Израдаом идејног пројекта, трасирањем стазе,геометарски радови,равњање подлоге и сл су први радови који су предвиђени пројектом.Израдом стазе млади нововарошани,туристички посетиоци, грађани, добили су простор за квалитетно провођење слободног времена и упражњавање здравих стилова живота.

Опширније...
 


Страна 1 од 7