Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
КЗМ НОВОСТИ

„Подршка младима у руралним срединама“

Ел. пошта Штампа ПДФ

Канцеларија за младе у сарадњи са Центром за развој услуга и ОШ Момир Пуцаревић – Акмачићи, реализује пројекат „Подршка младима у руралним срединама“.

pagekzm2

pagekzm3

 

Пројекат се финансира из буџета Министарства за бригу о породици и демографију. Циљ пројекта је информисање и едукација младих како би препознали своје могућности, таленте, стекну знања и вештине које ће им омогућити активан приступ у решавању будуће економске самосталности.  

 

 

Сајам спорта

Ел. пошта Штампа ПДФ
Општина Нова Варош
Канцеларија за младе
29.11.2015 год.

Сајам спорта

Спортски савез Нова Варош се представио на овогодишњем сајму у Београду ,који организује Спортски савез Србије под покровитељством Министарства омладине и спорта.Том приликом Канцеларија за младе као партнер СС Нова Варош”,је била гост и предтавила своје потенцијале као и размену искуства са другим актерима учесника сајма. Штанд Нове Вароши поред великог броја посетилаца,посетио је и Министар омладине и спорта Гос. Вања Удовичић са сарадницима.

alt

Опширније...
 

Крос

Ел. пошта Штампа ПДФ
Општина Нова Варош

Канцеларија за младе

12.11.2015 год.

“Крос”

У сарадњи са “Спортским савезом”, “Удружењем грађана Пленум” и ТСЦ "Златар",као и основним и средњим школама,организован је “ КРОС” за основце и средњошколце. Идеја је била да се млади укључе у спортске активности и промовишу здраве стилове живота.Учествовало је око стотинак младих.
Опширније...
 

Трим стаза Златар

Ел. пошта Штампа ПДФ
Општина Нова Варош
Канцеларија за младе
12.09.2015 год.

Трим стаза Златар

Како би обезбедили простор за квалитетно провођење слободног времена и калитетног простора за упражњавање здравих стилова живота ,Канцеларија за младе је учествовала као партнер у пројекту “Трим стаза Златар”,који имплементира”Удружење грађана Пленум”. Трим стаза се налази у близини хотела Центар Златар,дуга је 1000м и опремљена је свим мобилијаром који једну стазу чине комплетном. Намењена је како за рекреативце тако и професионалне спортисте ,као и грађане,туристичке посетиоце а највише за младе.Пројекат финансира Министарство омладине и спорта.

Опширније...
 

Еколошка акција

Ел. пошта Штампа ПДФ
Општина Нова Варош
Канцеларија за младе
10.10.2015 год.

Еколошка акција

Млади Нове Вароши уз помоћ колега из суседних општина и представника удружења” Пленум”,у заједничкој акцији ,која је имала за циљ да уреди туристичку зону Златара,показала се као пример добре праксе и одличне сарадње.У акцији прикупљања и одлагања отпада ,учесници су прикупили више тона разног отпада и том приликом после напорног рада ,иза себе оставили идалан амбијент за квалитетно провођење слободног времена и уживања у природи.

Опширније...
 


Страна 1 од 9