Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Канцеларија за младе Новости Омладински Културни центар Канцеларије за младе

Омладински Културни центар Канцеларије за младе

Ел. пошта Штампа ПДФ

ОПШТИНА НОВА ВАРОШ

 

Канцеларија за младе

датум: 25.04.2013.године

Омладински Културни центар  Канцеларије за младе

У уторак  16.априла 2013.године у Београду са Министарством омладине и спорта потписан је уговор за реализацију пројекта "Кутак за све - успостављање рада Клуба за младе" који одобрен Канцеларији за младе у износу од 700.000,00 динара. Уговор са МОС-а  у име општине Нова Варош потписао председник Димитрије Пауновић.

 


Основни циљ овог пројекта је унапређење услуга Канцеларије за младе Нова Варош и решавање просторног проблема за спровођење програма и садржаја. Клубом је предвиђено и успостављање нових услуга кроз секције, радионице језика, курсеве фотографије, превенцију ненасилног понашања, рад са особама са инвалидитетом, покрет извиђача, позоришна група  и сл.

 

Такође намена Клуба ће бити свеобухватна са широком лепезом корисника различитих старосних категорија, првенствено деце и младих а  потом и суграђана који желе да обогате своја знања неким новим. Овај пројекат је подршка и награда за успешан пројектни рад КЗМ Нова Варош, а уједно и признање за досадашње добре примере у свом раду кроз системску бригу о младима у нашој општини.

 

 

координатор Канцеларије за младе

Бојан Лешовић