Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Канцеларија за младе Новости КЗМ-Сарадња Канцеларија за младе

КЗМ-Сарадња Канцеларија за младе

Ел. пошта Штампа ПДФ

12.03..2013.године

  

Сарадња Канцеларија за младе Нова Варош , Чајетина и Косјерић

 

   У петак 22.фебруара омладинско позориште "ОПЕН АРТ" Канцеларије за младе Нова Варош гостовало је са својом представом "Лутка говори 2.пут или лутка завирује у кревет" у Чајетини. Ово гостовање младих глумаца и активиста КЗМ је део сарадње ове две Канцеларије за младе и подршка умрежавању младих ,размени идеја и примера добре праксе кроз рад и активизам у оквиру активности КЗМ.

 

    Након посете Чајетини млади глумци су 7.марта наступили на сцени Дома културе у Косјерићу где су гостовали поводом обележавања дана Косјерића на позив председника општине. Такође млади су након гостовања имали прилику да се упознају и кроз дружење са младима у овој општини повежу и размене своја искуства стечена кроз активизам у КЗМ.

    Ове две посте су покзале веома велику заинтересованост код омладинаца , као и жељу за умрежавањем и заједничким ангажовањем и промоцијом програма и садржаја који су доступни младима. Размена младих је само почетак сарадње ових Канцеларија, сарадња ће бити настављена и у наредном периоду кроз заједничке пројекте и рад са циљем да се мале средине промовишу и да младима и деци буду једнако доступни сви садржаји као и једннаке шансе које постоје у већим градовома.

 

 

координатор КЗМ Нова Варош

Бојан Лешовић