Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Суфинансирање програма мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на тероторији општине Нова Варош за 2022. годину

Суфинансирање програма мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на тероторији општине Нова Варош за 2022. годину

Ел. пошта Штампа

Суфинансирање програма мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији општине Нова Варош за 2022. годину

Уговор о суфинансирању програма енергетске ефикасности можете погледати овде.

Правилник о суфинансирању мера енергетске санације, породичних кућа, станова и стамбених зграда које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде по јавном позиву управе за подстицање и унапређење енергетске ефикасности ЈП 1/22 можете погледати овде.

Одлука о усвајању правилника о суфинансирању мера енергетске санације, породичних кућа, станова и стамбених зграда које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде можете погледати овде.

Правилник о суфинансирању енергетске санације породичних кућа и станова путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметра, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте по основу јавног позива за суфинансирање програма нергетске санације,  стамбених зграда, породичних кућа и станова, ЈП1/22 можете погледати овде.

Одлука о усвајању правилника о суфинансирању енергетске санације породичних кућа и станова путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметра, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте можете погледати овде.

Решење о образовању комисије за реализацију мера енергетске ефикасности можете погледати овде.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   ЈП1/2022   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Одлуку о расписивању јавног позива за избор директних корисника (ппривредних субјеката)за реализацију мера енергетске санације, породичних кућа, станова и стамбених зграда које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији општине Нова Варош за 2022. годину можете погледати овде.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ  СТАМБЕНИХ ЗГРАДА, ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВАНА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ

Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације  стамбених зграда, породичних кућа и станована територији општине Нова Варош можете погледати овде.

Одлука о избору директних корисника (привредних субјеката) за енергетску санацију стамбених зграда, породичних кућа и станова, које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији општине Нова Варош за 2022. годину можете погледати овде.

Одлука Oпштинског већа о расписивању јавног позива за 2022. годину можете погледати овде.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ, ПОРОДИЧНИХ КУЋА, СТАНОВА И  СТАМБЕНИХ ЗГРАДА КОЈЕ СЕ ОДНОСЕ НА УНАПРЕЂЕЊЕ ТЕРМИЧКОГ ОМОТАЧА, ТЕРМОТЕХНИЧКИХ ИНСТАЛАЦИЈА И УГРАДЊЕ СОЛАРНИХ КОЛЕКТОРА ЗА ЦЕНТРАЛНУ ПРИПРЕМУ ПОТРОШНЕ ТОПЛЕ ВОДЕ  НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ ЗА 2022. ГОДИНУ

Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације, породичних кућа, станова и стамбених зграда које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији општине Нова Варош за 2022. годину можете погледати овде.

Записник о прегледању документације пријаве грађана и стамбених заједница за суфинансирање мера енергетске санације на породичним кућама, становима и стамбеним зградама на територији општине Нова Варош за 2022. годину, за јавни позив ЈП1/22 можете погледати овде.

Прелиминарна ранг листа поднетих захтева на јавни позив за суфинансирање мера енергетске ефикаасности на породичним кућама и стамбеним зградама на територији општине нова варош за 2022. Годину од 23.08.2022. Јп 1/22 пре теренског обиласка комисије можете погледа овде.

Записник о теренском обиласку објеката по пријави грађана и стамбених заједница за суфинансирање мера енергетске санације на породичним кућама, становима и стамбеним зградама на територији општине Нова Варош за 2022. годину, за јавни позив ЈП1/22 можете погледати овде.

Предлог коначне листе поднетих захтева на јавни позив за суфинансирање мера енергетске ефикаасности на породичним кућама и стамбеним зградама на територији општине нова варош за 2022. Годину од 01.09.2022. Јп 1/22 пре теренског обиласка комисије можете погледа овде.

Одлуку Општинског већа о коначној листи можете погледати овде.

Предлог коначне листе поднетих захтева на јавни позив за суфинансирање мера енергетске ефикасности на породичним кућама, становима и стамбеним зградама на територији општине Новa Варош за 2022.годину од 15.09.2022. ЈП 1/22 можете погледати овде.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   ЈП2/2022   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Одлука Општинског већа о расписивању јавног позива можете погледати овде.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ  У ДОМАЋИНСТВИМА ПУТЕМ УГРАДЊЕ СОЛАРНИХ ПАНЕЛА ЗА ПРОИЗВОДЊУ ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ ЗА СОПСТВЕНЕ ПОТРЕБЕ И УНАПРЕЂЕЊЕ ТЕРМОТЕХНИЧКОГ СИСТЕМА ПУТЕМ УГРАДЊЕ КАЛОРИМЕТАРА, ЦИРКУЛАЦИОНИХ ПУМПИ ,  ТЕРМОСТАТСКИХ  ВЕНТИЛА И ДЕЛИТЕЉА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ

Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације  у домаћинствима путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи ,  термостатских  вентила и делитеља на територији општине Нова Варош  можете погледати овде.

Записник са извештајем и прелиминарном листом можете погледати овде.

Прелиминарну листу можете погледати овде.

Одлуку Општинског већа о избору привредних субјеката можете погледати овде.

Одлука Општинског већа о расписивању Јавног позива можете погледати овде

Јавни конкурс за суфинансирање уградње соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама на територији општине Нова Варош за 2022. годину можете ппогледати овде.

Записник о прегледању документације пријаве грађана на конкурс можете погледати овде.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   ЈП/2021   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Суфинансирање програма мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на тероторији општине Нова Варош за 2021. годину

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?