Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Обавештење поводом расписивања Републичког референдума ради потврђивања акта о промени Устава Републике Србије

Обавештење поводом расписивања Републичког референдума ради потврђивања акта о промени Устава Републике Србије

Ел. пошта Штампа

НА ОСНОВУ ОДЛУКЕ НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ О РАСПИСИВАЊУ РЕПУБЛИЧКОГ РЕФЕРЕНДУМА КОЈИ ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ 16. ЈАНУАРА 2022. ГОДИНЕ, РАДИ ПОТВРЂИВАЊА АКТА О ПРОМЕНИ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ БРОЈ СЛ. ГЛАСНИК РС „(БР 115/2021)“ ОД 30. НОВЕМБРА 2021. ГОДИНЕ, ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ ОБЈАВЉУЈЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

ПОВОДОМ РАСПИСИВАЊА РЕПУБЛИЧКОГ РЕФЕРЕНДУМА РАДИ ПОТВРЂИВАЊА АКТА О ПРОМЕНИ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

1. ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ ГРАЂАНИ СА ПОДРУЧЈА ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ КОЈИ ИМАЈУ БИРАЧКО ПРАВО ДА ЈЕ ДЕО БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ПОДРУЧЈЕ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ ИЗЛОЖЕН У ЗГРАДИ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ ДРУГИ СПРАТ КАНЦЕЛАРИЈА БРОЈ 1 У ВРЕМЕНУ ОД 08,00 САТИ ДО 15,00 САТИ СВАКОГ РАДНОГ ДАНА.

2. ДЕО ЈЕДНИСТВЕНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ОПШТИНУ НОВА ВАРОШ  ИЗЛОЖЕН ЈЕ НА НАЧИН ДА СЕ ПУТЕМ РАЧУНАРСКЕ ОПРЕМЕ У СЕДИШТУ ОПШТИНЕ НОВА ВАРПШ ,ГРАЂАНИМА УНОШЕЊЕМ ЈМБГ,ОМОГУЋАВА ПРОВЕРА ДА ЛИ СУ УПИСАНИ У БИРАЧКИ СПИСАК И ДА ЛИ СУ УПИСАНИ ПОДАЦИ ТАЧНИ

3. ПРОМЕНЕ У ДЕЛУ БИРАЧКОГ СПИСКА КОЈИ СЕ ВОДИ ЗА ОПШТИНУ НОВА ВАРОШ МОГУ ЗАХТЕВАТИ И МАЛОЛЕТНА ЛИЦА КОЈА БИРАЧКО ПРАВО СТИЧУ НАЈКАСНИЈЕ НА ДАН РЕФЕРЕНДУМА (16.ЈАНУАР 2022. ГОДИНЕ).

4. ГРАЂАНИ МОГУ ПОДНЕТИ ЗАХТЕВ ЗА УПИС, БРИСАЊЕ, ИЗМЕНУ ИЛИ ДОПУНУ ПОДАТАКА У БИРАЧКОМ СПИСКУ ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ НАЈКАСНИЈЕ ДО (31. ДЕЦЕМБАР 2021. ГОДИНЕ)  ДО 24,00 ЧАСОВА КАДА СЕ БИРАЧКИ СПИСАК ЗАКЉУЧУЈЕ.

5. ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ ГРАЂАНИ ДА У ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ,НАЈКАСНИЈЕ 5 ДАНА ПРЕ ДАНА ЗАКЉУЧЕЊА БИРАЧКОГ СПИСКА (ДО 25. ДЕЦЕМБАР), МОГУ ПОДНЕТИ ЗАХТЕВ ДА СЕ У БИРАЧКИ СПИСАК УНЕСЕ ПОДАТАК ДА ЋЕ БИРАЧ НА ПРЕДСТОЈЕЋИМ ИЗБОРИМА ГЛАСАТИ ПРЕМА МЕСТУ БОРАВИШТА У ЗЕМЉИ.

6. НАКОН ЗАКЉУЧЕЊА БИРАЧКОГ СПИСКА, ПА СВЕ ДО 72 ЧАСА ПРЕ ДАНА ОДРЖАВАЊА РЕФЕРЕНДУМА (12. ЈАНУАР 2022. ГОДИНЕ), МИНИСТАРСТВО НАДЛЕЖНО ЗА ПОСЛОВЕ УПРАВЕ ВРШИ СВЕ ПРОМЕНЕ У БИРАЧКОМ СПИСКУ.  ЗАХТЕВИ ЗА ВРШЕЊЕ ПРОМЕНА ПОДНОСЕ СЕ НЕПОСРЕДНО МИНИСТАРСТВУ ИЛИ ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ.

7. УВИД У ЈЕДИНСТВЕНИ БИРАЧКИ СПИСАК МОЖЕ СЕ ИЗВРШИТИ И ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ НА ЗВАНИЧНОЈ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ МИНИСТАРСТВА ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ www.mduls.gov.rs/registri/jedinstveni-biracki-spisak, УНОШЕЊЕМ ПОДАТАКА О ЈЕДИНСТВЕНОМ МАТИЧНОМ БРОЈУ ГРАЂАНА И БРОЈУ ЛИЧНЕ КАРТЕ.

ОПШТИНСКА УПРАВА НОВА ВАРОШ

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?