Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Саопштење у вези пласмана примарних пољопривредних производа

Саопштење у вези пласмана примарних пољопривредних производа

Ел. пошта Штампа

САОПШТЕЊЕ У ВЕЗИ ПЛАСМАНА ПРИМАРНИХ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРОИЗВОДА               

 Услед ограничења кретања грађана, као и затварања зелених пијаца, који су део прописаних мера у току трајања ванредног стања, известан број пољопривредника има тешкоћа у пласману својих пољопривредних производа.

У циљу ублажавања последица ових мера на промет примарних пољопривредних производа, обавештавамо сва регистрована пољопривредна газдинства која желе да продају своје производе да могу контактирати саветодавце Пољопривредне саветодавне и стручне службе „Ужице“, како би  њихови производи били бесплатно објављени на сајту Агропонуда. Агропонуда је портал на коме се могу пронаћи понуде пољопривредних газдинстава из целе Србије и који је доступан трговцима и откупљивачима. Ажурирање и администрацију сајта Агропонуда  воде једино саветодавци ПССС „Ужице“ и на њему објављују понуде које трају 15 дана. Понуду формира сам пољопривредни произвођач.

Уколико су регистрована пољопривредна газдинства са територије општине Нова Варош заинтересована да своје примарне пољопривредне производе понуде у оквиру Агропонуде, потребно је да сваки заинтересовани произвођач достави: Име и презиме, број пољопривредног газдинства (БПГ), јединствени матични број грађана (ЈМБГ), број контакт телефона, адресу и општину становања, као и врсту и количину производа који желе да продају преко овог сајта.

Контакт телефон за пријаву: 031/513-754

Е-маил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

ОПШТИНА НОВА ВАРОШ

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?