Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Обавештење - избори за чланове националних савета Националних мањина

Обавештење - избори за чланове националних савета Националних мањина

Ел. пошта Штампа

ОБАВЕШТЕЊЕ

Одлуком Министарства државне управе и локалне самоуправе, расписани су непосредни избори за чланове националних савета Националних мањина („Сл.гласник РС“ број 63/2018 од 17.08.2018. године), избори су расписани за 04 новембар 2018. године.

Позивају се сви грађани са бирачким правом, припадници националних мањина, да на посебном обрасцу затраже упис у посебан бирачки списак, односно да изврше исправке, измене података, као и брисање из посебног бирачког списка.

 Грађани општине Нова Варош са бирачким правом, припадници националних мањина, могу извршити увид у бирачки списак и тражити промену у бирачком списку најкасније до 19 октобра 2018. године до 24:00 часа, када се посебан бирачки списак националних мањина закључује.

После закључивања посебног бирачког списка захтев за упис и промене у бирачком списку подносе се Министарству државне управе и локалне самоуправе све до 72 часа пре избора.

Обавештење бирачима о дан и времену одржавања избора, са бројем и адресом бирачког места на коме бирач гласа и бројем под којим је уписан у извод из бирачког списка, биће достављено најкасније пет дана пре дана одржавања избора.

Упис и промене у посебном бирачком списку могу се извршити у Општинској управи Нова Варош, други спрат, канцеларија бр.1., сваким радним даном у периоду од 7 до 15 часова.

НАЧЕЛНИК ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ

Мирел Рољевић

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?