Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину - "Teлеком Србија" а.д

Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину - "Teлеком Србија" а.д

Ел. пошта Штампа

Општинска управа Нова Варош, на основу члана 10. Закона о процени утицаја на животну средину ("Службени гласник РС", број 135/04 и 36/09), објављује

О б а в е ш т е њ е

о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину

Носилац пројекта, предузеће за телекомуникацију "Teлеком Србија" а.д. Извршна јединица Ужице, Трг партизана бр.12 , Ужице, поднело је захтев за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину Пројекта -радио базна станица УЕ06 УЕХ06 УЕУ06 УЕЛ06" НОВА ВАРОШ" чија се реализација планира у Новој Вароши, улица Магистрални пут бр15, на кат. парц бр 490/1 КО Нова Варош.

Подаци и документација из захтева носиoца пројекта могу се добити на увид у просторијама Општинске управе Нова Варош, канцеларија 311, у периоду од 16. 01 до 26. 01. 2017. године, у времену од 11-14. часова.

Сви заинтересовани, у року од 10 дана од дана објављивања овог обавештења, могу доставити своје мишљење у писаној форми на адресу Општинска управа Нова Варош, Карађорђева број 32. Овај орган ће у року од 10 дана од дана истека рока из става 3. овог обавештења донети одлуку о томе да ли је за предложени пројекат потребна процена утицаја на животну средину, о чему ће благовремено обавестити јавност.

ОПШТИНСКА УПРАВА

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?