Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна РАСПРОДАНИ АРАНЖМАНИ

РАСПРОДАНИ АРАНЖМАНИ

Ел. пошта Штампа

            У хотелу “Панорама” и некадашњем РХ Центру на Златару током новогодишњих празника боравиће преко 500 гостију из земље и региона. За дочек Нове 2015.  сви смештајни капацитети у ова два објекта биће попуњени, а према досада уговореним аранжманима и интересовању које влада за зимски боравак и рекреацију на овдашњој планинској лепотици, одлична посета  очекује се до краја јануара.

321

           Захваљујући одличној сарадњи Туристичко-спортског центра “Златар” и  организације “Србија за младе”, у периоду од 30. децембра ове до 3.јануара наредне године, у бившем рехабилитационом Заводу, окупиће се око 400 младих из различитих делова земље. За све њих биће организовани бројни забавни садржаји попут оних у монденским ски - центрима - журке до јутра, забаве поред базена, различита такмичења, излети… Како најављују организатори, новина ће бити “Царибиан Нигтх”- журка добродошлице (у уторак 30.децембра) током које ће бармен-мајстори са Кариба, уз аутентичну музику и сценографију острвских земаља, правити чувене коктеле по оригиналној рецептури са Антигве и Барбуде. У “најлуђој” ноћи младе очекује велики новогодишњи маскенбал, а за репризу “Караоке Графит Парти” . Прилику да уживају у овим дешавањима  имаће и млади из Нове Вароши, места има за њих педесетак, а цена дочека за локалце је 500 динара.

 

            У хотелу “Панорама” тренутно борави стотинак основаца из Београда, а од 30. децембра очекује се смена гостију.

           – Новогодишњи аранжмани су распродани, а највеће интересовање владало је тродневне пакет - аранжмане  по цени од 10.950 динара (два ноћења са доручком) до 12.950 динара по особи за пун пансион. Одличну посету очекујемо и за сам дочек Нове године који кошта 2.800 динара по особи (са репризом 5.300 динара), а побринули смо се да богатим музичким програмом и разноврсном  трпезом на бази шведског стола нашим гостима омогућимо незабораван  провод у “најлуђој” ноћи. Слободних места за свечани дочек још увек има, тако да позивамо  локалне љубитеље добре забаве да заједно дочекамо Нову 2015. каже директорка ТСЦ у управитељка “Панораме” Ивана Новаковић. Она подсећа да ће овај, готово у потпуности реновиран објекат , првих дана наредне године преплавити традиционални гости, они са  подручја Црне Горе, Војводине и из Београда , као и да су у продаји били и четвородневни и петодневни новогодишњи аранжмани по ценама у износу од 15.950  односно 18.950 динара по особи.

             И списак букинга за јануар углавном је попуњен. Одмах након новогодишњих празника ,па све до краја месеца,  гости “Панораме” биће школарци и млади спортисти из централне Србије, њих око 200, а који ће на Златару боравити посредством Савеза за анимацију и занимацију  и удружења “Пантареи”. 

           - Још увек немамо прецизније процене везане за наставак зимске сезоне, али, према досада најављеним гостовањима, фебруар неће бити тако берићетан као јануар, што ћемо искористи да се фокусирамо на организовање семинара , стручних скупова, као различитих обука и саветовања, са акцентом на значајнију партиципацију локалних угоститеља и сеоских домаћинстава које се баве туризмом у едукационе процесе – најављује Новаковић.

                                                  Легенда : Највише гостију из Београда, Војводине и Црне Горе – хотел “Панорама”

 

            

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?