Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Поново ради базен

Поново ради базен

Ел. пошта Штампа

Нова инвестиција у хотелу „Панорама“  

23

Гостима хотела „Панорама“ на Златару , као и домаћим љубитељима пливања, од средине новембра на располагању је савремени базен затвореног типа, са просечном температуром воде од 28 степени. За радове на изградњи 13 метара дугог и осам метара широког базена, са највећом дубином од метар и по, била је задужена пријепољска специјализована фирма „ХБСС“, а инвестицију вредну око три милиона динара, финансирала је Општина Нова Варош посредством Туристичко-спортског центра.

          Радно време базена је од 10 до 20 сати. У „Панорами“ кажу да је његово коришћење бесплатно за госте хотела и децу до пет година. Цена за остале кориснике креће се по сату од 200 динара за одрасле преко 150 за пензионере, студенте и ђаке до 100 динара за децу од пет до 12. година. Дневна карта за одрасле је 500 динара (400 односно 300 за повлашћене категорије), а месечни сет карата износи 3.500 динара. За пензионере, ђаке и студенте је 2.500 динара, а за децу до пет до 12 година 1.500 динара.

       – Изградњом базена употпунили смо садржаје за госте хотела, а нашим суграђанима омогућили да уживају у пливању и то по повољним ценама. Ових дана формираћемо и ценовник са породичним пакетом, јер за ову услугу влада највеће интересовање – истиче Ивана Новаковић, управитељка „Панораме“.

                    

 

 

Легенда : Просечна температуре воде 28 степени – нови хотелски базен

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?