Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Признање за туристичку брошуру

Признање за туристичку брошуру

Ел. пошта Штампа

Туристичко-спортски центар „Златар“ награђен на 6.Међународном сајму туризма у Крагујевцу 

12   Туристичко-спортски центар „Златар“ са укупно шест престижних награда завршава ову, више  него плодоносну, туристичку годину, како на пољу промотивних активности, тако и по    инвестирању у инфрастуктуру. Последња у низу признања је специјална награда за успешан  наступ и промоцију са посебним акцентом на брошуру „Златар – 285 златних дана“, која је ТСЦ  додељена на недавно завршеном Међународном сајму туризма у Крагујевцу.

  На  изузетно посећеној сајамској манифестацији у граду на Лепеници, на којој се ове године окупило преко 120 излагача из земље и иностранства,ТСЦ је своје природне потенцијале, смештајне капацитете, здраву храну и традиционалне специјалитете, као и локалне туристичке догађаје, представио на заједничком штанду Регије Западне Србије. У фокусу је била промоција претстојеће зимске сезоне, за  коју овдашњи туристички радници, а по досада уговореним и најављеним аранжманима, очекују да ће  бити берићетна, знатно боља него лане.

 

- Више хиљада посетилаца нашег штанда били су изузетно задовољни обједињеном  туристичком понудом и додатним садржајима у овом делу Србије, а стручни жири у чијем су саставу били експерти у туризму, нововарошком ТСЦ  доделили су специјално признање за туристичку брошуру „Златар – 285 златних дана“. Штампана је на српском и енглеском језику, а оцењено је да је својим садржајем примамљива, корисна и практична јер, поред детаљног описа природних карактеристика и богатстава, културно-историјских записа, здраве хране, „царства“ белоглавог супа, садржи и исцрпне податке о смештајним капацитетима, са комплетном структуром смештаја, врстом услуге, контакт телефонима и локацијом – истиче Ивана Новаковић, директорка овдашњег ТСЦ и управитељка хотела „Панорама“. Она подсећа да је ова награда круна досадашњег напорног рада и додатни мотив да се још ангажованије ради на остваривању визије да општина Нова Варош и планина Златар поврате некадашњи сјај и заузму значајно место на мапи туристичких дестинација за посетити.

Легенда: Круна досадашњег рада – шесто признање за ТСЦ : са доделе награде у Крагујевцу 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?