Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Центар Златар

Центар Златар

Ел. пошта Штампа

Завршени радови на санацији дела кровне конструкције на објекту бившег РХ Центра на Златару 

ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 14 МИЛИОНА ДИНАРА 

Фонд пензијско - инвалидског осигурања финансирао је средствима од око 14 милиона динара недавно  завршене радове на санацији дела кровне конструкције на објекту некадашњег РХ Центра на Златару. Реч је о радовима на постављању комлетне хидроизолације равних делова крова на површини од око 1.600 квадрата.

ххх

             

            Извођач посла била је београдска специјализован фирма “Левер инжењеринг”, а према тврдњама Ђорђа Обућине из ТСЦ “Златар”, радови су одрађени квалитетно, уз стручни надзор и у роковима предвиђеном динамиком.

          - Ово је само први инвестициони корак у процесу поновног оспособљавања објекта бивше специјалне болнице, а на основу споразума о пословно-техничкој сарадњи између ПИО Фонда , Здравственог центра Ужице и ТСЦ “Златар” по коме ће се већ од почетка маја наредне године у овој установи пружати здравствене, спортско-рехабилитацијске и туристичко угоститељске услуге, уз регионални центар за дијализу и одељење завода за спорт и спортску медицину. На пролеће ће улагања бити настављена, а планирано је да ова друга фаза пројекта обухвати радове на замени столарије и термоизолацији  косих површина крова  - истиче Димитрије Пауновић, председник општине Нова Варош. 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?