Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Позив за обуку

Позив за обуку

Ел. пошта Штампа

2211

Програм развоја приватног сектора у југозападној Србији
 који реализује Регионална развојна агенција Златибор из Ужица, а финансира
Швајцарска Влада преко Швајцарске агенције за развој и сарадњу и
 Прва приватна угоститељско-туристичка школа из Београда
објављују

ПОЗИВ ЗА ОБУКУ У ХОТЕЛУ МОНА ЗЛАТИБОР

за 75 незапослених лица
ради унапређења знања и вештина за обављање послова 
кувара, конобара, бармена, рецепционера, радника у сектору домаћинства

Обука коју су припремили врхунски угоститељи на основу потреба и захтева послодаваца ће се реализовати у хотелу МОНАЗЛАТИБОР у периоду 23.04-24.05.2014. године. Дизајнирана је тако да Вам омогући да унапредите знања и вештине радећи у стварним радним условима, са еминентим представницима угоститељске струке у водећем хотелу највеће туристичке дестинације Златибор. Верујемо да ће наша посвећеност Вама и Ваша преданост послу допринети да изградите своје професионалне квалификације које ће Вам омогућити и олакшати запошљавање.Позив  је  отворен  свима  који  су  незапослени,  а  жељни  да  се  професионално  развијају  радећи  у  хотелско-угоститељској индустрији.  Позивамо и послодавце који имају потребу за запошљавањем  обученог  кадра да пријаве за обуку незапослена лица како би се припремила за рад у угоститељским објектима.Обука је потпуно БЕСПЛАТНА.

ВАШИ И НАШИ ЗАЈЕДНИЧКИ КОРЦИ СУ:

1.Пријавите се  за обуку најкасније до  14.04.2014. у 15.00h.  Пријаву за физичка лица можете преузети овде, a  за  правна  лица  можете  преузети  овде,  и  попуњене  са  биографијом  послати  на  адресу  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .  Пријем  пријава  ће  се  вршити  и  током  Сајма  запошљавања  у  Ужицу, 11.04.2014. на штанду РРА Златибор. 

2.Oрганизоваћемо  селекцију  кандидата  уз  подршку  тима  Националне  службе  за  запошљавање  и  Прве приватне  угоститељско-туристичке  школе  и  одабрати  75  кандидата  који  ће  имати  прилику  да  уче  уз најбоље. Предност у селекцији ће имати лица старости 18-35 година.

3.Обавезаћемо  се  уговором  да  ћемо  испунити  сва  Ваша  очекивања  у  погледу  квалитета  обуке,  а  од  Вас добити мотивисаност, истрајност и упорност. 

Кoнтак за детаљније информације: Бојан Милићевић, 065/823-0653, Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели  

ПРИЈАВИТЕ СЕ, ОЧЕКУЈЕМО ВАС ДА ЗАЈЕДНО КРЕИРАМО ВАШУ БУДУЋНОСТ!

Pravno lice prijava za obuku

Fizicko lice prijava za obuku

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?