Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Позив на отварање 57 моси Нова Варош 2022

Позив на отварање 57 моси Нова Варош 2022

Ел. пошта Штампа

ПОЗИВ НА ОТВАРАЊЕ 57. МОСИ НОВА ВАРОШ 2022

Општина Нова Варош, Спортски савез Нова Варош и Организациони одбор 57. МОСИ „Нова Варош 2022“ позивају све грађане и љубитеље спорта да у среду 20. јула својим присуством увеличају свечано отврање  57. Међуопштинских омладинских спортских игара МОСИ. Програм свечаног отварања почиње у 16 часова на Градском стадиону на Браношевцу  када је и дефиле свих учесника.

У 18 часова, одмах након свечаног отварања одиграће се фудбалска утакмица између Нове Вароши и Пријепоља. На полувремену, у 18.45 часова, на програму су две атлетске трке, на 800 метара за жене и 1.500 метара за мушкарце.

На 57. МОСИ у Новој Вароши, од 20. до 24. јула, учествоваће око 2.000 спортиста и спортских радника из 31 града и општине са тромеђе Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине. Они ће се надметати у 15 спортских дисциплина, у мушкој и женској конкуренцији, а такмичења су на спортским борилиштима у Новој Вароши и на Златару.

Предстојеће 57. МОСИ су још једна прилика да се Нова Варош и Нововарошани представе у најбољем светлу. Мада је гостопримство део наше традиције, као једни од оснивача МОСИ имамо и посебну обавезу да домаћински угостимо све учеснике ове манифестације. Спортистима смо обезбедили добре услове у сваком погледу, са циљем да промовишемо спортски начин живота  и омасовимо бављење спортом. Верујемо да ће тај труд и рад бити препознати и да ће сви наши гости уживати у лепотама Златара и топлини срдачних домаћина.

Општина Нова Варош, Спортски савез Нова Варош и Организациони одбор 57. МОСИ „Нова Варош 2022“

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?