Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Вести Обавештење

Обавештење

Ел. пошта Штампа ПДФ

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е  

         Поводом расписаних ванредних парламентарних избора  за 16. март 2014.године ("Службени гласник РС", бр.8/2014), обавештавају се грађани са територије општине Нова Варош да могу извршити увид у бирачки списак сваког радног дана и суботом у периоду од 7,00 до 14,00 часова у канцеларији Општинске управе, други спрат, канцеларија бр.1, као и у просторијама месних канцеларија.

      Посебно се позивају лица која стичу пунолетство до 16.03.2014.године да могу извршити увид у бирачки списак и тражити упис, брисање, исправку и допуну бирачког списка уз прилагање потребних доказа.

       Грађани општине Нова Варош упис могу извршити у Општинској управи до 28.02.2014.године, до 24,00 часа, када се бирачки списак закључује.

      После закључења бирачког списка грађани могу захтев за промене у бирачком списку поднети само у надлежном Министарству за послове управе све до 72 часа пре дана избора.

       Од дана проглашења изборне листе, право увида у ЈБС за општину Нова Варош могу извршити овлашћени представници подносица листе.   

                          За Општинску управу
                        Нова Варош
                         Начелник

                        Ружа Матовић

 

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?