Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Вести Наступ ТСЦ "Златар" на 46. међународном сајму туризма у Новом Саду

Наступ ТСЦ "Златар" на 46. међународном сајму туризма у Новом Саду

Ел. пошта Штампа ПДФ

Туристичко спортски центар „Златар“  је и ове године наступио на Међународном  сајму туризма у Новом Саду у оквиру штанда Туристичке организације регије Западна Србија, у периоду од 03. до 06. октобра, у Мастер хали Новосадског сајма. Одлука да се наступи на сајму донешена је на основу досадашњег позитивног искуства  и великог интересовања од стране посетилаца, које ни овог пута није изостало.

iva

За потенцијане туристе из Војводине, Златар је изузетно атрактиван, првенствено због природних али и због културно-историјских потенцијала. Због предстојеће зимске сезоне, акценат је био на промоцији скијалишта „Бријежђа“, новоотвореног хотела „Златарски златник“, оживелог хотела „Панорама“, као и осталих угоститељских објеката за смештај и исхрану. Посебна пажња посвећена је новогодишњој понуди, односно прослави Нове године у хотелу „Панорама“, а највеће интересовање било је за тродневни аранжман, чија цена износи 12.000,00 динара.

Најпосећенији дани сајама били су петак и субота, јер су у том периоду одржани и Сајам лова, риболова, шумарства, хортикултуре, коњарства и серсана који су, свакако, допринели већој фреквенцији посетилаца – истакла је Ивана Новаковић, в.д. директора ТСЦ “Златар“.

iva2

За сајам је припремљен нови рекламни материјал, урађена је и туристичка карта, како би целокупна понуда била представљена на најефектнији начин. Општина Нова Варош са свим потенцијалима представљена је управо преко пропагандног материјала, као и директним контактом са посетиоцима, а промоцији је у великој мери допринео и туристички филм о Златару, који се све време емитовао на великом екрану на штанду Туристичке организације Србије. Такође је урађено неколико интервјуа за Радио телвизију Војводине, Новосадску телевизију, Радио телевизију Пожега, Радио Београд 1. 

 

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?