Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Заштита животне средине Обавештење потреби процене утицаја на животну средину Пројекта стамбеног објекта за повремено становање

Обавештење потреби процене утицаја на животну средину Пројекта стамбеног објекта за повремено становање

Ел. пошта Штампа ПДФ

alt

Општина Нова Варош

www.novavaros.rs

ОПШТИНСКА УПРАВА НОВА ВАРОШ ОДЕЉЕЊЕ ЗА ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ,СТАМБЕНО-КОМУНАЛНЕ, УРБАНИСТИЧКЕ ПОСЛОВЕ И ПОСЛОВЕ ИНСПЕКЦИЈЕ

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Надлежани орган обавештава јавност да се овом органу обратила Општинска управа Нова Варош са захтевом за мишљење бр. 501-2/2013-08 од 25.01.2013. године о потреби процене утицаја на животну средину Пројекта  стамбеног објекта за повремено становање на кат. парц. бр. 659/4 КО Брдо на територији општине Нова Варош.

У спроведеном поступку дато је Мишљење да за предметни пројекат није потребна процена утицаја на животну средину.

Дато мишљење се заснива на анализи захтева носиоца пројекта и података о локацији, карактеристикама и могићим утицајима  пројекта на животну средину , као и Уредби о утврђивању Листе пројеката за које је обавезна процена утицаја и Листе пројеката за које се може захтевати процена утицаја на животну средну ("Сл.гласник РС", бр.114/08).

Представници заинтересоване јавности могу извршити увид у садржину наведеног захтева и донетог решења од 01.02.2013. године до 10.02.2013. године у згради општине Нова Варош, канцеларија бр.311, радним данима од 10-14 часова.

 

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?