Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Заштита животне средине Обавештење о процени утицаја на живорну средину Пројекта изградње паркинг простора у кругу Дома здравља

Обавештење о процени утицаја на живорну средину Пројекта изградње паркинг простора у кругу Дома здравља

Ел. пошта Штампа ПДФ

alt

Општина Нова Варош

www.novavaros.rs

ОПШТИНСКА УПРАВА НОВА ВАРОШ ОДЕЉЕЊЕ ЗА ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ,СТАМБЕНО-КОМУНАЛНЕ, УРБАНИСТИЧКЕ ПОСЛОВЕ И ПОСЛОВЕ ИНСПЕКЦИЈЕ

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Надлежани орган обавештава јавност да се овом органу обратила општина Нова Варош са захтевом за мишљење бр. У.2/213 од 24.01.2013. године о потреби процене утицаја на животну средину Пројекта изградње паркинг простора у кругу Дома здравља на кат. парц. бр.21, паркинг простора у улици Зорана Ђинђића на кат. парц.бр.918 и 924/1 и паркинг простора у улици Светог Саве код Трафостанице на Зебиновцу на кат. парц. бр. 1148,1277/45, 1171/2 и  1171/3.

У спроведеном поступку дато је Мишљење да за предметни пројекат није потребна процена утицаја на животну средину.

Дато мишљење се заснива на анализи захтева носиоца пројекта и података о локацији, карактеристикама и могићим утицајима  пројекта на животну средину , као и Уредби о утврђивању Листе пројеката за које је обавезна процена утицаја и Листе пројеката за које се може захтевати процена утицаја на животну средну ("Сл.гласник РС", бр.114/08).

Представници заинтересоване јавности могу извршити увид у садржину наведеног захтева и донетог решења од 28.01.2013. године до 10.02.2013. године у згради општине Нова Варош, канцеларија бр.311, радним данима од 10-14 часова.

 

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?