Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Заштита животне средине Испитивање задовољства корисника и корисница услуга ЈП „3. Септембар“ Нова Варош

Испитивање задовољства корисника и корисница услуга ЈП „3. Септембар“ Нова Варош

Ел. пошта Штампа ПДФ

Испитивање задовољства корисника и корисница услуга ЈП „3. Септембар“ Нова Варош

 

У  периоду од 15. маја до 05. јуна 2023. године општина Нова Варош и ЈП „3. Септембар“  су спровели испитивање задовољства корисника комуналних услуга на територији општине Нова Варош.

Кроз ово испитивање смо желели  да чујемо мишљење о квалитету услуга и унапредимо комуникацију између грађана и јавног комуналног предузећа. 

Упитник су, корисници комуналних услуга могли  преузети на наплатном месту на благајни ЈП “3.Септембар“ у периоду од 15.05. до 05.06.2023.год. као и попунити га  електронским путем на званичном веб сајту оптшине https://www.novavaros.rs/ , или сајту ЈП „3.Септембар“ Нова Варош https://jp3septembar.rs/ .

Испитивање је спроведено у оквиру пројекта "Одрживе и инклузивне услуге на локалном нивоу" који финансира Влада Шведске и реализује Стална конференција градова и општина - Савез градова и општина Србије (СКГО) уз стратешку подршку Шведске асоцијације локалних власти и региона (САЛАР).

Испитивање задовољства корисника комуналних услуга је спроведено на узорку од 311 испитаника, у свим насељеним местима општине Нова Варош. Испитивањем су обухваћене услуге снабдевања  водом, сакупљањем и одвођењем отпадних вода (канализација) и прикупљањем и одвозом отпада са територије општине Нова Варош.

Цео извештај можете погледати овде

 

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?